Khas Buat Founder Produk & Bakal Founder Produk

JIKA BISNES PRODUK ANDA MASIH SENDU..

Bagaimana Anda Boleh Meningkatkan Bisnes Anda 10x Ganda HINGGA KE RM SEJUTA PERTAMA!

Kalau anda masih belum menjadi founder, ini lah masanya! Kalau anda sudah menjadi founder yang biasa-biasa, saya tunjukkan jalan jadi jutawan!

Cara Bisnes Pasca Covid Dah Berubah!

Sejak lepas PKP akibat Covid, kita dah tak boleh pakai strategi bisnes yang sama! Koks bisnes perlu dikurangkan! Gunakan medium online 200%!

"Saya Akan Bantu Anda Dari Market Research Produk, Sampaila Berjaya Jual Produk Anda Melalui Sistem Ejen! - Ammar Zahar"


Lepas PKP, saya lihat ramai orang dibuang kerja.. Peniaga pun membuang pekerja.. Saya ada kedai di Bangi Sentral. Lepas PKP, 3 lot kedai yang berjiran dengan saya pun tutup terus kedai. Hanya tinggal kedai saya je.

Lepas moratorium ni habis pun akan lagi dahsyat. Dekat pejabat buruh, dah macam panggung wayang penuh ramai pekerja yang mengadu hilang kerja..

Bisnes makin slow..

Saya perasan, bisnes yang hanya bergantung kat channel fizikal, memang bungkus terus dah. Yang guna online tapi takde sistem dan strategi betul, memang merosot teruk jugak la..

Saya survey di FB saya, memang ramai founder produk tengah pening ni. Nak keluar produk tak cukup modal sebab habis dah duit simpanan guna masa PKP sales takde.

Oleh sebab benda macam ni.. 

Saya nekad nak aktifkan balik Jootawan untuk bantu founder-founder dan bakal-bakal founder berdepan dengan cabaran.

Kalau sekarang ni pun dah nampak dahsyat, tunggu pulak lepas moratorium habis ni nanti. Kuasa beli akan lagi merudum. 

Apa strategi nak buat?


Memperkenalkan.. Program "The Founder"

Satu-satunya program belajar sambil networking dalam group khas Telegram! Apa yang anda akan dapat daripada program ini?

# 1

Kelas Bisnes Bernilai RM 700


Dalam kelas ni (video secara online) saya ajar macam mana nak bina syarikat, nak kumpul modal, nak tarik pelabur, nak buat loan bank nama bisnes, nak bina SOP syarikat, nak automasikan bisnes, nak cari staf, nak dapat duit geran untuk bayar staf, dan banyak lagi!

# 2

Networking Group Bernilai RM 10,000


Saya tengok ramai usahawan terpaksa bayar sehingga RM 10,000 - RM 70,000 semata-mata nak masuk dalam circle networking bersama usahawan-usahawan lain. Ada juga yang tetapkan syarat kena sales RM 1 juta baru boleh daftar. Kesian pulak saya kat usahawan yang tak capai sales RM 1 juta lagi. Dah la tak boleh join sebab sales tak capai.. Nak capai pun sales RM 1 juta pun masih terpinga-pinga lagi.. Group saya buka ni, tak ada requirement. Saya ada sekali dalam tu.

# 3 

Networking Dengan Jutawan Bernilai RM 30,000


Dengan pengalaman 14 tahun meniaga online ni, banyak jugak jutawan yang saya dah jadikan kawan. Ada juga jutawan-jutawan ni dulu pun student saya. Saya juga akan jemput mereka untuk berkongsi tips, rahsia, dan networking sekali dengan group The Founder ini..

# 4

Rahsia Untuk Dapatkan Modal Bisnes Lebih RM 100,000!


Pengalaman bisnes saya sendiri, nak kembangkan susah sebab modal stuck. Kena beli inventori, nak hire staff lagi. Jadi, saya terpaksa raise fund. Saya dapatkan pelabur dan juga dapatkan pinjaman dari bank. Saya tunjukkan anda rahsianya macam mana nak dapat modal kembangkan bisnes dengan mudah!

# 5

Template SOP, surat-menyurat, dokumen, dan lain-lain bernilai RM 10,000


Yang ni saya bagi saya punya sendiri ya! Bukan rembat kat Google pastu bagi. No no no! Ni saya hire lawyer buat agreement belas ribu, saya hire konsultan  puluh ribu buat dokumen dan SOP (company saya ada sijil ISO 9001) dan saya share dengan anda. Jadi, benda ni bukan saya draf sendiri. Bukan juga saya copy paste dari PDF jumpa kat google mahupun download dari seminar orang lain. Dengan adanya template ni, akan memudahkan lagi la kerja anda sebagai FOUNDER!

Lihat Juga Pendapat Mereka Yang Join Sebelum-Sebelum Ni..

Program sebegini saya dah buat sejak tahun 2007 lagi dengan yuran yang dibayar bermula RM 5000 seorang.

Saya Nak 30 Orang Sahaja Batch Pertama Ni!

Satu group taknak ramai-ramai. Maksimum 30 orang sahaja. Selepas 30 orang, saya akan tutup sementara waktu. Mungkin tak buka lagi lepastu. Saya ada bisnes sendiri, bukan jual seminar saja.

Siapa saya?

Ammar Zahar

CEO, Jootawan

Saya telah jalankan bisnes online sejak tahun 2006 lagi didalam dan luar negara. Sehingga kini, saya telah ada pelbagai jenis bisnes online dan fizikal dalam bidang kesihatan, kecantikan, seminar, penerbitan, perisian, pelancongan, pelaburan, dan kebanyakan diajalankan belakang tabir. Tahun 2016 saya resign dari Jootawan untuk fokus mengembangkan bisnes-bisnes saya yang lain. Tahun 2020 setelah saya jual bisnes software saya, saya berniat nak menyumbang semula ilmu dan pengalaman bisnes saya kepada orang ramai melalui platform Jootawan.

Tempah Penyertaan Anda ke Program "The Founder" SEKARANG!

Saya ingatkan sekali lagi.. Saya hanya buka untuk 30 orang sahaja. Saya akan tutup pendaftaran selepas cukup 30 orang.

Jaminan Pulangan Wang!

Kalau anda tak berpuashati dengan program ini, anda boleh mohon semula 100% wang anda dalam tempoh 7 hari dari tarikh belian. Kami akan pulangkan 100% wang anda!

Copyright © Company Name. All Rights Reserved.