Peluang kedua


flash sale harga menjunam tiruk sempena aidilfitri 2022

Diskaun hampir RM 800 hanya untuk kali ini saja

jika anda terlepas peluang ini, tiada peluang ketiga!

Raya kali ni mesti berbeza dengan raya-raya sebelum ni. Mana tak nya, kali ni raya setelah 2 tahun terkurung beraya sendiri sendiri je kat rumah.

Tahun ni boleh beraya sakan dengan keluarga dekat kampung. Lepas tu boleh pergi melawat sedara-mara, sepupu sepapat, sahabat handai. 

Apatah lagi kali ni raya ditambah pula dengan duit lebih hasil dari pengeluaran KWSP. Mesti meriah sangat-sangat raya tahun ni kan?

Raya kali ni punya meriah sampai setiap hari sesak shopping mall dan butik-butik!!

Sales disana-sini ada sales. Baju raya, kuih raya, rendang raya, langsir raya, lampu raya, semua pun ada sales!

Kali ni saya pula nak buka sales TERHAD!

Sempena dengan Hari Raya Aidilfitri 2022 tahun ni..

Saya nak buka Flash Sales! Kesemua produk digital saya pada harga DISKAUN HARGA MENJUNAM!

FLASH SALES AIDILFITRI 2022! FLASH SALES AIDILFITRI 2022!

Tanpa membuang masa, saya ingin perkenalkan produk-produk saya yang saya masukkan dalam pakej  Flash Sales Aidilfitri 2022 kali ini.

Launch boost - rm 199

Apa yang saya ajar dalam kursus ini?

Bagaimana saya melancarkan software dan hasilkan RM 100,000 dalam 3 hari.
Bagaimana saya melancarkan produk kesihatan dan hasilkan RM 100,000 dalam less than 10 hari
Durasi video - 3 jam+

sejuta setahun - rm 499

Bagaimana nak mencapai bisnes SEJUTA dalam masa SETAHUN
Mengandungi modul Foundation, Production, Operation, FB Ads, Email Marketing, Offline+Online
Durasi video - 5 jam 30min+ 

the head honcho - rm 199

Apa yang saya ajar dalam kursus ini?

Bagaimana membangunkan sistem pensyarikatan bisnes
Rahsia-rahsia dalam mengendalikan interview yang berkesan
Teknik pengurusan kewangan Enterprise dan Sdn Bhd yang WAJIB anda tahu
Durasi video - 2 jam 30minit 

get fund - rm 99

Bagaimana nak mendapatkan modal daripada pelabur
Bagaimana nak setup company yang dikejar pelabur
Bagaimana nak dapatkan modal RM 500,000 (case study saya) tanpa jual barang sendiri
Durasi video - 1 jam 30min+ 

new marketing - rm 87

Apa yang saya ajar dalam kursus ini?

Bagaimana menggunakan strategi jimat kos marketing tapi kesan meningkat
Bagaimana mengatasi kos kenaikan FB Ads cara berkesan
Durasi video - 54minit 

contx - rm 99

Bagaimana membina Personal Branding menggunakan content marketing
Bagaimana menghasilkan penulisan VIRAL
Bagaimana menghasilkan video dengan mudah
Durasi video - 1 jam+ 

cuba kira berapa nilai yang anda dapat dari kombo ini!

6 KURSUS, 24 VIDEO, 14 JAM 30 MIN+ = RM 1,182!!

Ya, anda tak silap baca. Memang kesemua kursus ini pernah dijual pada harga RM 1,182 secara total sebelum saya tutup jualan selama-lamanya.

Tapi sempena Flash Sales kali ini sehingga 30/5/2022 sahaja anda tak perlu bayar sebanyak itu.. 

Ini jaminan saya.

Sempena dengan Hari Raya Aidilfitri 2022, saya berikan anda diskaun besar-besaran!

Harga sempena Flash Sales adalah RM 399 sahaja!

Anda jimat sebanyak RM 783!!

Ini menjadikan purata 1 kursus diatas berharga HANYA RM 66.50!

Namun anda kena ingat..

Jualan Flash Sale ni saya tak buat selama-lamanya.

Saya akan buat sehingga 30/5/2022 sahaja. Sebaik saja tamat countdown dibawah, jualan akan ditutup!

Jika anda nak penjimatan sehingga RM 783, nakkan ilmu mahal pengalaman saya sepanjang 16 tahun berniaga di Internet, anda boleh klik button dibawah dan buat tempahan sebelum countdown diatas tamat.


Copyright © Jootawan. All Rights Reserved.