tonton percuma sebelum ditarik balik


FB Ads Tutorial

Tonton video LEBIH 5 jam secara PERCUMA dimana saya kongsikan cara buat iklan Facebook dari kosong secara step-by-step

bertindak segera: tawaran ditutup bila-bila masa!

“Peluang TERAKHIR untuk anda daftar workshop New marketing”

Dengan cara dan teknologi BARU, anda dah tak perlu risau kos iklan tinggi, masa spend banyak dekat marketing sampai tak boleh buat benda lain, dan semua orang tiru cara yang sama. No more no more!!

Anda hanya perlu hadirkan diri ke workshop ini, dan anda akan pelajari..

MODUL 1 - PMF FORMULA

Dengan menguasai formula ni, anda boleh bezakan antara yang genius buat marketing dengan yang bahlol buat marketing. Kenapa saya cakap bahlol? Yang bahlol hanya buat marketing dalam keadaan dia tak tau hasil dia, dalam keadaan dia akan rugi, dia akan perasan ingat marketing dia berkesan, dia akan rasa yang dia sentiasa produktif sebab buat marketing lebih masa. Hakikatnya, bila diukur result dia, dia lah orang yang banyak rugi atau untung ciput saja tapi kos ribu riban, dan kerja sehari 10 jam buat iklan!

MODUL 2 - BILEZI SECRET WEAPONS

Saya namakan dia BILEZI sebab diinspirasikan dengan direct translate “JADI MALAS”. Sesuai untuk orang-orang malas macam saya. Cuba saya tanya, anda nak jadi rajin tapi income biashe-biashe aje atau anda nak jadi malas tapi income juta-juta?? Modul ni saya akan bocorkan apa dia senjata sulit yang saya guna untuk menjadi malas dalam NEW MARKETING. One of company saya mencipta dan merevolusi software automation di banyak negara. Ada yang saya jual di pasaran Malaysia saja, ada yang untuk pasaran luar sahaja. Macam mana saya meluaskan pasaran keserata dunia dengan kos rendah? Rahsia dia ada pada senjata sulit BILEZI saya!

MODUL 3 - SCALABALOO!

Dalam NEW MARKETING, mazhab yang saya cipta ni mudah je. Sesuatu yang tak diskalakan (translate daripada scalable), ia akan menjadi liabiliti dan melanggar hukum NEW MARKETING. So saya tunjuk macam mana nak menggunakan teknik SCALABALOO dalam marketing. Penat woih asyik kita je buat marketing. Jadi biarkan sistem yang menggantikan kita pulak dengan strategi SCALABALOO saya ni.


MODUL 4 - CONTERMINATOR

Saya ambik dari perkataan CONTENT dan kahwinkan dengan perkataan TERMINATOR. Strategi content marketing yang saya olah balik menjadi terminator dimana bukan saja boleh dapat result cepat gilo babung, malah boleh duplicate hasilkan 20-50 content sehari! Ni sikret recipe saya tahun 2023 ni tau.


MODUL 5 - TRAFFICRAZEE

Zaman dah berubah abey kakok woih. Sekarang zaman bukan main fesbuk ngan instar je. Sekarang kena kongker semua benda macam FB, Insta, Tiktok, Google, Youtube, dan semua benda mak nenek yang ada kat app store tu lah!. Susah kan? Tapi jangan risau, sebab kalau kita tau cheatcode macam yang saya jumpa ni benda ni memang boleh sedut trafik kaw-kaw secara PERCUMA je untuk kita. Saya taknak bocorkan kat ramai orang modul ni sebab kalau pesaing saya tau, mampoih saya dah tak asyuk lagi nanti.

JOIN SEKARANG!

TARIKH: 6 & 7 May 2023
MASA: 10am - 4pm
TEMPAT: Jootawan Training Center (Kajang, Selangor) & Zoom (bagi yang hanya boleh join secara online)
HARGA: RM 899/orang
BONUS: 5 orang TERAWAL akan dapat join support group selama 1 tahun. 20 orang TERAWAL akan dapat rakaman NEW MARKETING secara PERCUMA.
mastercard