Anda dah lihat?

 

Saya bukan cakap kosong.. Saya tunjukkan beberapa bukti pendapatan daripada empayar perniagaan internet yang saya bina.. Sekarang anda lihat pula, apa kata mereka yang telah membaca buku ini..

 

 

Jadi sekarang.. Saya nak tanya anda..

 

Anda nak tahu cara sebenar bagaimana saya bina empayar perniagaan internet daripada zero? Ok.. ini memang tempat yang betul untuk anda belajar caranya..

 

Nak tahu juga bagaimana ANDA boleh ubah hidup anda menjadi seorang tycoon perniagaan internet?

 

Nak tak kalau saya tunjukkan kepada anda formula membina empayar anda daripada zero??

 

Tahinah saya ucapkan kepada anda kerana anda dah berada ditempat yang betul untuk mulakan langkah anda bukan sekadar buat duit kecik-kecik kat internet, malah bina empayar perniagaan internet yang sebenar..

 

Saya tak berniat nak cerita panjang.. Tapi terus terang saya cakap, kalau anda perlukan ilmu dan strategi yang dah memang terbukti berkesan, nak atau tidak memang anda kena luangkan masa untuk baca laman ini..

 

Jika anda mempunyai cita-cita seperti nak berhenti kerja, buat duit hanya dari rumah, pada bila-bila masa yang anda mahukan tanpa perlu bangun awal pagi nak menempuh traffic jam, saya akan kongsikan dengan anda bagaimana caranya.

 

Bagi anda yang dah pun mengenali saya, saya yakin anda dah tahu yang saya buat perniagaan internet sejak 5 tahun lepas.. Bagi yang tak pernah dengar nama saya, penting untuk anda tahu yang Empayar Perniagaan Internet ni tak ada kaitan dengan..

 

 

Bukan apa.. Ramai yang salah anggap. Bila tanya saya tentang pekerjaan saya, saya jawab saya buat perniagaan internet, lepas tu ada la yang ingat saya buat MLM, Forex, dan benda-benda lain.. Padahal konsep perniagaan internet ni sama je macam kebanyakan perniagaan lain.. Kita cuma menggunakan teknologi internet untuk menghasilkan produk kita, menyediakan kedai kita, dan mempromosikan barangan kita..

 

Konsep ni sama je kalau anda buka perniagaan diluar sana yang mana anda ada produk, anda buka kedai anda, dan anda promosikan kedai anda..

 

Tetapi yang bestnya perniagaan internet ni, kos dia memang super duper rendah berbanding perniagaan biasa.. Kalau anda nak buka kedai burger pun saya jamin kos nak buka stall burger pun dah mencecah lebih RM1000. Nak tunggu balik modal entah-entah dah sebulan pun tak balik modal lagi..

 

Bukan saya nak merendahkan peniaga burger.. Saya sendiri dulu pernah buka stall jual satay dan otak-otak..

Modal besar juga tau nak berniaga satay dulu.. Nak buat satay sehari modal dah nak kena beli paling sikit 2 kilo ayam.. Ayam 2 kilo dah harga RM 20. Lepas tu nak beli tempat bakar satay, kipas satay, arang, lidi dia, dah berapa ratus pulak terbang.. Meniaga malam je kan! Sama macam meniaga otak-otak.. Lepas 3-4 bulan baru nak balik modal..

 

Tapi bisnes internet lain. Sebab tu saya yang dulu banyak cari duit side income buat part time jual kat pasar malam dan promosi barang orang, sekarang dah tak buat lagi.. Sebab buat perniagaan internet ni saya rasa macam senang betul! Dah la modal kecik, siang malam boleh buat duit.. Kedai online saya pun buka 24 jam! Sambil tidur pun duit masyyuuk.. Siapa taknak kan?

 

Yang paling best buat perniagaan internet ni adalah lifestylenya..

 

Kalau orang lain dah kena bangun pagi pergi kerja sebab nak elak kesesakan lalulintas dan takut bos marah, saya lepas bangun subuh boleh selamba tidur balik.. Walaupun saya tak duduk depan laptop, tapi kedai online saya masih buka macam biasa tak pernah tutup dan tak pernah berhenti 'sedut' duit untuk saya.. Itu yang best tu!

 

Anda nak tak macam tu?? Saya akan tunjukkan anda caranya.. Tapi sebelum tu biar saya kenalkan siapa saya.. Kalau anda tak kenal saya, mungkin anda akan fikir yang saya ni mungkin nak menipu anda dengan ayat-ayat manis.

Ok, nama saya Ammar Zahar. Panggil Ammar je sebab Zahar tu nama ayah saya..

 

Saya dah jalankan perniagaan internet ni 5 tahun sejak saya ditahun pertama masa saya belajar di UPM dulu. Saya dulu pun belajar dalam bidang senibina landskap. Bukan belajar IT dan tak pernah ambil kursus formal belajar IT, komputer, apatah lagi programming semua tu..

 

Saya bermula dengan perniagaan internet sebab masalah kesesakan ekonomi. Tak ada duit nak buat makan.. PTPTN hanya bertahan 2-3 bulan saja. Mana taknya, kursus yang saya ambil tu kena pergi trip la, kena print pelan la, kena beli watercolor la, marker set la, dan banyak lagi yang menggunakan duit.. Kalau tak percaya, tanyalah mana-mana student arkitek..

 

Disebabkan kesesakan ekonomi yang memaksa saya dan keluarga kerap meminjam duit orang lain untuk meneruskan pengajian saya, saya rasa tiba masanya saya cari duit. Setelah saya cuba pelbagai cara dan perniagaan offline, saya sedar yang saya ni macam-macam tak ada..

 

 

..dan macam-macam lagi alasan diberikan kepada saya masa tu. Selepas saya lihat perniagaan internet dan saya cuba buat, saya rasa tak ada masalah sebab saya bermula tanpa modal yang besar, tak perlu luangkan banyak masa (maklumlah kan saya masih belajar), dan tak kisah umur (pelanggan saya pun masa tu tak tahu umur saya)..

 

Saya mula dengan perniagaan internet ni pun sama macam kebanyakan anda.. Saya beli buku-buku tentang buat duit dan perniagaan internet, beli ebook-ebook, beli video-video tutorial dan rakaman seminar, dan siap sertai coaching lagi.. Jumlah duit yang saya laburkan rasanya lebih RM 10,000. Saya guna duit daripada perniagaan offline saya seperti jual satay, jual tshirt, jual jam dan dicampur dengan duit kad kredit..

 

Lepas belanja banyak tu, adakah saya dah berjaya? Belum.. Adakah saya putus asa dan maki hamun orang yang jual buku, ebook, semua tu? Tidak.. Sebab saya anggap ianya kos pelajaran saya.. Saya belajar di IPTA sampai 4 tahun lagi banyak kena bayar setiap semester. Lepas 4 tahun tu belum tentu saya berjaya kan?

 

Pemikiran ini yang saya tetapkan dalam diri saya.. Saya tak putus asa dan masuk ke fasa ambil tindakan, saya pun terus buat!

 

Masa nak buat tu, duit pun dah tinggal sikit.. Saya pun dah tak boleh beli ebook lagi. Saya boleh pinjam buku pasal bisnes je kat perpustakaan. Itupun mak saya tolong pinjamkan sebab saya bukan ahli..

 

Untunglah... Perniagaan internet ni tak makan banyak modal, dan hasil saya join seminar sana sini dan beli ebook berlambak, saya dapat skill buat grafik dan saya hasilkan produk berkaitan grafik.. Itulah permulaan saya..

 

Ok, nak cerita pasal diri saya memang banyak sampai boleh menangis tapi saya takut tak banyak masa, saya pendekkan cerita, tahun ketiga saya di kolej, saya dah mula menjana pendapatan melebihi pendapatan dekan saya sendiri.. Ni bukan saya nak riak!!

 

Masuk tahun keempat, disaat kawan-kawan sekelas yang lain sibuk fikirkan nak kerja apa selepas habis belajar, saya sedang fikirkan macam mana saya boleh besarkan perniagaan saya lagi.. Maklumlah saya ni bukannya berasal daripada keluarga usahawan berjaya.. Bukan anak datuk dan tan sri.. Jadi, ilmu keusahawanan tu kurang sikit.

 

Yang menjadi panduan saya adalah buku-buku perniagaan (yang kebanyakannya berbahasa inggeris) dan antara buku yang menarik perhatian saya adalah Rich Dad Poor Dad..

 

Bila saya habiskan bacaan saya, barulah saya perasan sebenarnya saya ni syok sendiri je cakap saya ni berniaga.. Konon usahawan dan perniagaan sampai ratus ribu, tapi sebenarnya baru saya sedar yang saya bekerja sendiri dan BUKANNYA berniaga..

 

Disaat itulah (tahun keempat) yang mana saya ada beberapa bulan saja lagi untuk grad, saya merancang untuk membina empayar perniagaan internet, dan bukan setakat berkerja sendiri buat duit di internet..

Saya tahu dalam perjalanan membina empayar, ia mungkin akan ambil masa bertahun lamanya.. Saya juga sedar yang saya mungkin akan kehilangan banyak wang untuk membina empayar saya.. Tapi saya tekadkan semangat dan yakin bahawa kalau saya tak bermula, memang rugi..

 

Sebabnya sepanjang 5 tahun saya buat bisnes internet ni, saya jumpa ramai peniaga internet 'gulung tikar' akibat tak mampu nak mempertahankan perniagaan mereka.. Yelah, kerja sendiri ni bukan senang. Masa ada 24 jam je.. Ada had juga pendapatan kita..

 

Jadi, bermula tahun keempat di kolej lah (2010) saya memulakan pembinaan empayar perniagaan saya.. Saya mula cari jalan bagaimana nak pastikan perniagaan saya berjalan secara automatik, dan bersistem..

 

Saya taknak saya buat semua seorang diri.. Kalau tak, dulu produk saya buat.. Grafik saya buat.. Laman web saya buat.. Pasarkan produk pun saya.. Hantar link download pun saya. Bak kata orang, kerja dari A sampai Z saya buat.. Bila dapat duit saya makan sorang la..

 

Tapi selepas saya mula bina empayar, saya mula dengan dapatkan pekerja. Walaupun saya masih belajar di kolej, saya tahu saya susah nak buka pejabat.. Jadi, apa yang saya buat adalah mula dengan mengupah pekerja virtual..

 

Kemudian, selepas saya tamatkan pengajian di UPM, saya tak menoleh kebelakang lagi, dan saya mula merancang untuk pembinaan perniagaan ke skala yang lebih besar lagi iaitu menerbitkan akademi dan komuniti untuk bakal Jutawan dan juga aplikasi web yang mampu membantu sesiapa saja berniaga di internet..

 

 

Daripada situ jugalah mula tawaran-tawaran untuk temuramah seperti di majalah-majalah dan juga suratkhabar..

 

Selepas setahun membina empayar perniagaan internet saya, saya sudah boleh menjadikan sebahagian perniagaan saya berjalan secara automatik dengan bantuan daripada pekerja-pekerja saya hingga membolehkan saya mengambil cuti sempena kahwin sehingga 2-3 bulan lamanya..

 

Dan saya juga dapat pergi ke tempat pelancongan impian saya sejak kecil iaitu bumi eropah..

 

Semua ini adalah bantuan daripada empayar yang saya bina walaupun empayar saya ketika itu masih kecil.. Tetapi saya cukup bersyukur kerana saya berjaya mendapat gayahidup yang saya impikan dan sekarang saya bergerak lebih pantas lagi untuk membesarkan empayar perniagaan internet saya..

 

Tahun ini saya melancarkan 2 projek besar saya iaitu Apeje dan Jootawan. Dengan itu jugalah saya ingin berkongsi dengan anda semua, bagaimana cara saya lakukannya..

 

Daripada seorang budak mentah yang hanya bercita-cita ingin duit poket untuk menanggung kos hidup sepanjang pengajiannya, menjadi seorang usahawan internet yang berjaya dimata peniaga internet lain, bukan saja di Malaysia, malah antarabangsa..

 

Oleh sebab itu jugalah, saya merancang untuk berkongsi dengan lebih ramai orang samada yang baru nak kenal perniagaan internet, atau yang baru bermula, mahupun yang sedang menjalankan perniagaan internet..

 

Penting untuk memastikan perniagaan internet yang anda jalankan berada dilandasan yang betul. Jangan 3 tahun akan datang pun pendapatan serta perniagaan anda masih lagi ditakuk sama.. Tak berkembang malah makin menurun..

Untuk yang baru bermula dengan perniagaan internet, anda memang perlu tahu cara yang betul untuk membina empayar..

 

Saya taknak anda jadi macam kebanyakan orang lain. Baru berniaga internet dalam setahun dua dah pun lingkup.. Sebab ramai yang buat kesilapan termasuklah yang kononnya 'pakar' tu.. Last-last dah tak buat bisnes internet.. Dia buat benda lain pulak. Habis anak murid yang dia ajar terkapai-kapai..

 

Dan sebab itu jugalah saya rajin-rajinkan diri untuk berkongsi dengan mereka yang nak membina empayar perniagaan internet dengan betul..

 

Terhasillah buku..

 

 

 

 

Buku ini saya hasilkan selama 3 minggu. Bagi penulis buku, ianya satu jangkamasa yang sangat singkat! Mana taknya, saya gunakan strategi rahsia saya untuk menulis dengan cepat..!

 

Namun saya sungguh berpuashati dengan tulisan saya setebal 260 mukasurat ini kerana ianya hasil tulisan saya 100% dan ianya merupakan modul lengkap daripada saya.. Dalam buku ini saya berkongsi dengan anda daripada pembinaan mindset, sampailah anda boleh bergelar jutawan internet dan mempunyai empayar perniagaan internet anda sendiri..

 

Perspektif yang jelas untuk empayar perniagaan internet adalah untuk mengajak pembaca secara serius jadikan perniagaan internet sebagai karier dan perniagaan mereka yang boleh diwariskan kepada anak cucu mereka..

 

Bina perniagaan internet yang boleh dijual kepada individu/syarikat/korporat dan boleh menarik pelaburkedalam perniagaan mereka sehingga menjadikan mereka jutawan internet sebenar. Itulah misi Empayar Perniagaan Internet. Bawa satu level yang baru kepada industri perniagaan internet di Malaysia.

 

Dalam buku ini dah banyak yang saya kongsikan dan ianya merupakan strategi sama yang saya gunakan dalam pembinaan empayar saya..

 

Memandangkan buku ini HANYA Dijual Di Internet buat masa ini, jadi saya sediakan anda sedikit penerangan ringkas, apa yang ada dalam buku ini..

 

1. Mindset Jootawan internet

Dalam bahagian ini, saya menunjukkan sebab-sebab utama kenapa ada yang masih gagal buat perniagaan internet. Dan cara pemikiran yang diperlukan untuk anda menjadi jutawan internet, dan membina empayar perniagaan internet anda.. Jika tiada mindset yang saya nyatakan dalam buku ini, baik lupakan je lah niat anda nak buat perniagaan internet sebenar..

 

2. Pembinaan Aset Internet

Saya boleh katakan yang bahagian ini adalah salah satu kekuatan buku ini dan membezakan buku ini dengan kebanyakan ebook, dan buku yang pernah anda baca. Setiap kali student saya tanya pendapat saya kerana beliau ingin berhenti kerja dan jalankan perniagaan internet sepenuh masa, saya akan tanya semula kepada mereka, "Adakah aset mereka dah cukup?"

 

Dalam bahagian ini, saya akan tunjukkan apakah aset-aset dalam perniagaan internet, dan bagaimana anda boleh membina aset-aset online anda..

 

Semua orang boleh membina aset internet mereka secara percuma.. Kalau anda nak bina aset anda diluar internet, anda kena ada modal seperti beli emas, beli rumah, dan sebagainya..

 

Tapi jika di internet, anda boleh bermula secara percuma.. Bagaimana caranya? Aset-aset ini penting dan anda boleh gunakan pada bila-bila masa yang anda mahukan.. Sebagai contoh masa bisnes anda perlukan duit tambahan, masa bisnes anda jatuh, masa anda sakit.. Masa ini lah anda boleh 'cairkan' aset anda..

 

Salah satu aset online saya pernah dijual sehingga lebih RM 10,000! Caranya saya tunjukkan dalam bahagian ini..

 

3. Hubungan Joint Venture Partner

Untuk membina empayar, anda perlu mempunyai sahabat-sahabat berkualiti yang biasanya saya panggil sahabat perniagaan. Anda tak boleh bergerak seorang diri. Anda juga tak boleh bergantung harap pada modal anda sahaja kalau anda nak bina empayar..

 

Nak bina empayar, anda kena ada network yang kuat yang boleh membantu anda.. Kalau anda rasa diri anda dah cukup hebat, dah tahu banyak skill promosi, dan tak mahu rendahkan ego anda untuk berkawan dengan orang, lupakan niat anda nak bina empayar sebab anda takkan berjaya..

 

Saya ambil contoh pengasas Facebook, Mark Zuckerberg. Kalau anda tonton filem Social Network, anda pasti ingat yang membawa Facebook kearah yang lebih besar adalah kawan perniagaan beliau bernama Sean Parker..

 

Kalau beliau tidak bertemu dengan Sean Parker dan tak mahu JV dengan sesiapa, saya berpendapat yang Facebook tak akan jadi Facebook hari ini.. Jadi, kalau anda ingin mengurangkan peratusan kegagalan anda, kuasai seni mendapatkan JV partner dengan cara menguasai kandungan yang saya tunjuk dalam buku ini..

 

4. Pembinaan Produk Informasi

Membina dan menghasilkan produk informasi sendiri adalah cara paling mudah untuk bergelar pakar.. Dan selepas anda dikenali sebagai pakar, anda boleh menjual produk anda dengan mudah di internet..

 

Berdasarkan pengalaman saya.. Cara paling cepat dan senang untuk buat duit di internet sekaligus membina cashflow untuk perniagaan internet adalah melalui produk informasi..

 

Hari ini, sesiapa saja boleh menghasilkan produk informasi sendiri. Yang paling best untuk anda, kalau nak beli ebook lain untuk belajar buat ebook, video, dan sebagainya dah tak payah dah sebab dalam buku ni saya kongsikanHAMPIR SEMUA strategi dan pengalaman saya dalam menghasilkan produk informasi sendiri.

 

5. Promosi Laman Web Anda

Bahagian yang paling ramai orang cari, saya masukkan sekali dalam buku ini. Iaitu cara promosi laman web anda secara percuma! Modul seperti ini biasanya saya kenakan caj sehingga RM 400 tetapi saya masukkan dalam buku ini dan merupakan antara modul yang paling banyak mukasuratnya..

 

Saya akan kongsikan cara bagaimana saya lakukan promosi percuma. Sebaik saja anda menghabiskan bacaan anda untuk bahagian ini, dalam masa satu minit anda boleh terus ambil tindakan.. Dan, dalam masa 10 minit trafik akan mengalir masuk ke laman web anda.. GERENTI!!

 

Dengan syarat anda ambil tindakan dan buat macam apa yang saya tunjukkan la.. Kalau tak buat, memang sia-sia je la..

 

6. Menjual Produk Fizikal

Mungkin ramai yang kenal saya hanya sebagai penjual produk informasi kerana saya menjenamakan diri saya sebagai pakar produk informasi tetapi saya juga sebenarnya mengaut keuntungan yang besar hasil daripada penjualan produk fizikal..

 

Saya faham dan tak semua orang suka menjual produk informasi kerana lebih suka menjual produk fizikal.. Berita baiknya, saya akan kongsikan strategi sulit saya menjual produk fizikal menggunakan platform-platform percuma..

 

Malah saya turut terangkan produk apa yang boleh anda jual dan produk apa yang kurang mendapat sambutan jika anda jual di internet.. Walaupun anda zero pengetahuan tentang cara menjual produk fizikal di internet, selepas membaca bahagian ini saya yakin anda boleh terus bermula..

 

Bagi mereka yang dah mempunyai produk fizikal sendiri, boleh gunakan blueprint saya untuk menjual produk fizikal anda di internet kerana ianya adalah panduan lengkap bagaimana syarikat saya menjual produk fizikal di internet sejak 2010 lagi secara underground..

 

7. Pendapatan Pasif di Internet

Siapa yang taknak kan kalau setiap hari ada duit masuk kedalam akaun tanpa kita bekerja untuknya? Betul tak?..

Lebih best lagi kalau kita langsung tak buat satu kerja pun untuk membina pendapatan pasif ni.. Daripada penghasilan produk, grafik, laman web, ayat jualan, dan sekali dengan promosi, kita tak buat pun..

 

Yang kita buat adalah setiap hari tengok akaun kita duit masuk..

 

Dalam pendapatan pasif ni saya ada kongsikan caranya bagaimana anda boleh membina pendapatan pasif di internet TANPA perlu berkerja langsung. Nak bina empayar, memang kena ada pendapatan pasif. Barulah namanya empayar. Kalau tak, anda sebenarnya bukan menjalankan perniagaan internet.. Sebenarnya anda berkerja sendiri..

 

8. Pembinaan Empayar Perniagaan Internet

Bab ini adalah kemuncak bagi buku Empayar Perniagaan Internet.. Samada anda baru nak bermula, atau dah mula buat duit, atau dah lama buat duit tapi belum ada empayar perniagaan, bab ini untuk anda..

 

Terus terang saya cakap, daripada 100 orang yang berjaya buat duit di internet, hanya 10 orang sahaja yang akan bertahan untuk beberapa tahun.. Daripada 10 orang yang bertahan buat duit mungkin sampai 5 tahun, tapi hanya 2 orang saja yang betul-betul membina empayar mereka..

 

Dan 2% golongan itu jugalah yang membina perniagaan internet dengan betul..

 

Saya akan tunjukkan bagaimana caranya untuk anda menyertai kelompok 2% yang benar-benar membina empayar perniagaan internet dan bergelar jutawan internet. Inilah klimaks dan sasaran yang anda perlu capai apabila menjalankan perniagaan internet anda..

 

Anda dah lihat kan 8 bahagian penting yang saya kongsikan dalam buku saya? Ianya bukan sekadar teori semata-mata atau satu bentuk kamus perniagaan internet..

 

Buku ini adalah perkongsian praktikal, strategi, dan terus kepada poin yang ditulis berdasarkan pengalaman saya 100%.

Saya boleh katakan yang ianya WAJIB untuk sesiapa yang nak menjadi usahawan internet tak kiralah separuh masa atau sepenuh masa. Asalkan matlamatnya adalah untuk menjadikan satu perniagaan internet setanding dengan perniagaan berbentuk teknologi, telekomunikasi, minyak, dan seumpanya..

 

Jangan beri alasan banyak untuk tidak memiliki buku ini dan jangan katakan NANTI sebab kalau anda tak bertindak sekarang, anda mungkin akan terlepas peluang untuk mendapatkan 1 video percuma khas untuk 500 orang berdasarkan 'siapa cepat dia dapat'..

 

Yang bertindak awal akan dapat..

 

Video Bagaimana Nak Mula

 

 

Video berdurasi sehingga 8:26 ini saya kongsikan 5 elemen penting yang perlu ada untuk anda bermula.. Sepanjang saya mengadakan seminar, soalan yang biasa saya terima adalah "Bagaimana Nak Bermula?"..

Jadi khas untuk anda yang bertindak awal dan menjadi salah seorang didalam kelompok 500 orang pembeli, saya hadiahkan video ini kepada anda secara PERCUMA!!

Saya senang-senang boleh jual satu video ini dengan harga RM 50 kerana nilainya memang tinggi dan boleh menjimatkan banyak masa anda kerana lepas anda dah tahu 5 elemen ini, anda boleh terus bermula..

 

Apa Macam?

 

Banyak tak yang anda akan dapat? Memang banyak.. Dengan ilmu yang anda akan dapat daripada buku ini dan video bonus yang saya berikan, sememangnya tak ada alasan lagi kenapa anda tak boleh buat duit dan membina empayar perniagaan internet anda..

 

Saya dah jumpa macam-macam orang sejak saya bergelar usahawan internet ni. Tak kira melayu, cina, india, mahupun mat saleh..

 

Akhirnya tetap ada 2 jenis golongan manusia.. Samada berjaya atau gagal.. Yang berjaya saya tengok, mereka akan terus buat keputusan yang bakal membantu mengubah hidup mereka dan akhirnya mereka berjaya..

 

Yang gagal akan datang dengan 1001 alasan..

 

Ala, nanti la.. Eleh, biasa-biasa je tu.. Hak aloh, macam tipu je!.. Takpela, aku tak mampu dan tak perlu pun.. Isshh mahalnya! Baik beli burger McDonald lagi kenyang.. <- ayat-ayat ni semua digunakan oleh kelompok yang gagal.. Sentiasa memberi alasan dan berkata tidak apabila peluang untuk mengubah hidup mereka berada depan mata mereka sendiri..

 

Macam saya dulu, saya ingat lagi.. Tindakan saya yang menjadi titik mula perubahan hidup saya apabila saya sertai seminar, dan ada peluang untuk upgrade ke seminar lebih advance.. Tanpa berfikir panjang, saya adalah orang pertama yang berkata "SAYA MAHU" dan saya bersyukur kerana saya buat keputusan itu..WALAUPUN masa tu saya tak cukup duit..(saya pinjam duit member)

 

Pernah saya terjumpa rakan-rakan saya yang sertai seminar yang sama dengan saya 5 tahun lepas, dan rakan-rakan saya masa tu tak mahu upgrade ke seminar lebih advance, saya lihat hidup mereka kini biasa-biasa saja.. Sorry to say la kan.. Mereka sebenarnya berada dalam kelompok yang gagal mengubah hidup mereka ke arah yang lebih berjaya..

Jadi....

 

Untuk membantu anda mengubah hidup anda lebih baik lagi, dan saya mahu lebih ramai orang ucapkan terima kasih kepada saya dalam beberapa tahun lagi kerana membantu mereka membina empayar perniagaan internet mereka, jadi saya letakkan harga yang rendah untuk buku ini..

 

Harganya cuma lah RM 49 sahaja.. Tetapi ingat, 500 orang terawal mendapat SATU bonus.. Lebih daripada 500 orang pulak? Tak dapat video bonus pun..

 

Adil la kan? Bertindak awal dapat hadiah lebih.. Lambat memang sorry sorry lah yek..

 

Tak cukup 1 Bonus?? Baik saya akan tambah lagi bonus untuk kali ini. Setiap pembeli buku Empayar Perniaagaan Internet akan mendapat satu tiket ke seminar Jootawan yang bernilai RM40 secara PERCUMA. Perlu saya ingatkan yang temapt di setiap lokasi adalah TERHAD. Jadi jangan lepaskan peluang yang saya bagi hari ni.

 

Memandangkan harga buku ni memang murah gila #$%^ berbanding produk-produk saya yang lain yang kebanyakannya berharga lebih RM 100, jadi saya boleh jamin buku ini akan habis awal.. Dan saya pulak cetak terhad je.. Saya tak cetak banyak..

 

Dan buat masa ini, saya hanya jual buku ini melalui laman web ini saja supaya anda dapat bonus.. Kalau beli kat kedai buku tak ada bonus macam ni.. Cuba beli buku lain kat MPH, memang tak dapat video bonus.. Kannn?

 

Jadi saya harap anda bertindaklah SEKARANG JUGA..

 

Alah.. apa lah sangat RM 49 tu kalau nak dibandingkan dengan kekayaan yang bakal anda dapat hasil daripada praktikkan ilmu yang saya kongsikan..

 

Ok, saya nak tanya anda, anda nak tak beli rumah impian anda selepas 3 tahun daripada sekarang yang berharga RM 400,000 dengan bermodalkan RM 49?? Saya beli rumah pertama saya ketika bergelar pelajar kolej selepas 3 tahun jalankan perniagaan internet menggunakan strategi yang saya kongsikan dalam buku ini..

 

RM 49 menjadi RM 400,000? Nampak mustahil tapi memang ia realiti kepada diri saya sendiri!!

Kalau anda nak perkara sama terjadi kepada anda, beli buku ni sekarang! Klik button tempahan dibawah sekarang juga..

 

 

Eh, kata nak berjaya kan? Kata nak relax jaga anak kat rumah tengok anak membesar.. Kata nak jadi jutawan, betul ke? Lepas tu nak tukar kereta macam BMW dan Mercedes??

 

Tapi nak bayar RM 49 untuk belajar hasilkan lebih lagi duit melalui internet pun kedekut ke?? Baik lupakanlah cita-cita tu kalau RM 49 pun tak sanggup nak melabur untuk ilmu..

 

Saya taknak cakap banyak..

 

Kalau anda rasa anda nak berjaya, nak jadi kaya melalui empayar perniagaan internet anda, dapatkan buku ni sekarang juga..

 

Kalau anda dah cipta alasan anda, tak ada duit la, apa la.. Ok, bye bye sebab saya tak boleh nak paksa anda untuk jadi berjaya.. Anda yang tentukan hidup anda.. Saya hanya membantu dimana boleh..

 

Baiklah, saya taknak buang masa.. Saya jumpa anda yang nak berjaya ni di halaman seterusnya.. Tahniah jika anda dah baca sampai kesini dan akhirnya klik link dibawah ni..

 

 

Bagi yang tak klik link kat atas tu, saya ucapkan terima kasih kerana membaca sehingga kesini dan kalau anda masih tak mahu melaburkan RM 49, tak apa.. Saya anggap anda dah power buat duit dari internet dan saya respek anda sebab anda dah cukup ilmu didada..

 

Ikhlas,

 

Ammar Zahar

 

P.S Saya tak rugi apa-apa kalau anda tak dapatkan buku ni.. Betul? Siapa yang rugi agaknya?

KLIK SINI KERANA INI PELUANG TERAKHIR ANDA atau tinggalkan je laman web ni dan pergi menonton tv kerana rancangan TV tu lebih penting daripada hidup anda..